2ª EDICIÓ D’ADHESIUS ENGANXA’T A EART


Us presentem la segona edició d’adhesius “Enganxa’t a EART” , a càrrec de l’il·lustrador Marcus (Marc Torrent). www.marctorrent.comLa Residència EART convida als artistes residents a vincular-se al projecte global d’Experimetem amb l’ART i a col·laborar plegats en diferents àmbits. Un exemple d’aquesta col·laboració que s’estableix és aquesta sèrie d’adhesius, que tenen una funció comunicativa i de difusió de l’entitat.

EART és un espai de convivència entre artistes residents, públics i treballadors de l’associació. En aquest marc de convivència i relació pròxim, Experimentem amb l’ART, encarrega a diferents il·lustradors, dissenyadors i artistes de la Residència EART el disseny d’un adhesiu .

Es tracta d’un element comunicatiu i de difusió que es regala als participants d’activitats educatives, per tal de tenir un record de l’experiència . La primera edició d’aquesta sèrie d’adhesius, va ser a càrrec de l’ex-resident Clara-Tanit Arqué. La seva funció era la de poder diferenciar mitjançant el codi de colors, els participants d’activitats dels que comptem o no amb els drets d’imatge.