D’ENAMORAR-SE AIXÍ, D’EQUIVOCAR-SE AIXÍ, D’EXPOSAR-SE AIXÍ .


Museu Abelló de Mollet del Vallès
Febrer 2017- maig 2018

Cicle a cura d’Experimentem amb l’ART, amb Dolors Juarez, Judit Onsès i Isaac Sanjuan

PROPERAMENT/

Línia de fuga 2
Jordi Ferreiro
Traspàs
De juliol a octubre de 2017

"Traspàs" és una proposta que vol investigar l'art com un espai de diàleg entre la ciutadania i el museu, a través dels objectes que conformen la col·lecció del Museu Abelló.

El plantejament d'aquest projecte té una premissa molt senzilla, proposa desplaçar una sèrie d'obres de la col·lecció a diferents espais fora del museu durant un mes. La intenció és generar activacions, apropaments i relectures per part dels habitants de Mollet del Vallès en espais com una escola d'educació primària, la casa d'un escriptor/a molletà/ana i un espai de reunió emblemàtic dels veïns de Mollet.

www.museuabello.cat
Web del projecte: https://dexposarseaixi.hotglue.me/

__________________________________________________________

El cicle expositiu que proposem per a l’Aparador del Museu Abelló de Mollet parteix de la idea de posar al centre l’educació. És a dir, preguntant-nos com podem considerar i abordar l’educació en un programa comissarial no com una pràctica subordinada sinó com a eix vertebrador d’aquest.

Així, entenem l’Aparador com un espai amb velocitats i moviments, expandint-se i arronsant-se segons necessitats del moment, actualitzant-se amb el ritme dels diferents processos que s’hi engeguin, connectant i desconnectant-se de les diverses propostes expositives, dialogant amb altres indrets de la ciutat i del museu, amb aquells que hi passen, amb aquells que hi intervenen, amb aquells que hi actuen des de la distància.

Ens hi acompanyeu?

Línies de fuga :
LF0/ Jordi Boldú
D’ENAMORAR-SE AIXÍ,
D’EQUIVOCAR-SE AIXÍ,
D’EXPOSAR-SE AIXÍ,

Acció artística de Jordi Boldú a partir de dos versos lliures i robats a l’Enric Casasses, del llibre D’equivocar-se així (Barcelona: Ed.62/Empúries, 1997). La proposta consta de la producció d’un adhesiu i la seva escampada per l’espai públic, i també els espais íntims, de Mollet i més enllà. Alhora actua com a títol del cicle.

LF1/ Espai en Blanc
El nostres pressentiments són veritat

Espai en Blanc és una aposta col·lectiva que va sorgir l'any 2002 a Barcelona amb la intenció de desenvolupar un pensament crític i experimental. El Pressentiment en concret ha estat una de les armes utilitzades per intervenir en aquest combat. Els discursos polítics són intercanviables. Les paraules que fem servir, cansades. Només els pressentiments tenen força i permeten prendre una posició. Nosaltres pressentim que la vida no pot ser això que anomenem vida. Quan un pressentiment és així de fort es clava al cos i es converteix en una veritat. Un Pressentiment és una veritat feta desafiament i interpel·lació oberta.
http://espaienblanc.net/
http://elpressentiment.net/
Taller de pressentiments >> Dissabte, 18 de març de 2017 (11:00-18:00h. A les 14:00h paella)

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a: museuabello@molletvalles.cat

LF2/ Jordi Ferreiro
http://jordiferreiro.info/

LF3/ Raquel Friera
http://www.raquelfriera.net/

LF4/ Raquel Avellaneda

LF5/ Arte factum
https://artefactumm.wordpress.com/arte-factum/

Disseny gràfic i comunicació visual: Anna Majó, Andreu Balius, Ricard García

Producció: Alba Mayol