UNS I ALTRES


Uns i altres _ presentació del projecte de l’artista resident Joma.
29 de setembre de 19h a 21h
Activitat gratuïta

Uns i altres és el projecte desenvolupat per part de l’artista Joma (Josep Maria Rius) durant la seva estada a EART com a Residència de Pas.

El projecte, amb el Mediterrani com a centre, aborda el tema de les migracions i els desplaçats. En aquest treball aprofundeix en la recerca de les relacions entre el dibuix en directe i la música improvisada. Es tracta de dibuixos ‘vius’, que es van transformant davant el públic i arriben a crear petites narracions i el que en podríem anomenar ‘animació en temps real’.

Durant la tarda hi haurà la presentació d’alguns dels vídeos realitzats durant la Residència de Pas.

A més, l’artista farà una demostració en directe del projecte: es crearà una narració visual en transformació amb l’acompanyament musical improvisat.

Des del 2011, la Residència EART compta amb la Residència de Pas. Aquesta és una modalitat de col·laboració puntual.

Posem a disposició dels artistes les nostres instal·lacions a fi que puguin disposar d’equipaments tècnics i espais per assajar els seus projectes.

Aquestes estades tenen una durada d’una setmana a 15 dies aproximadament.

Durant la Residència de Pas, a manera d’intercanvi, els artistes ofereixen presentacions del projectes realitzats, workshops o tallers adreçats a altres artistes i /o als participants dels Tallers d’Art. Aquest retorn s’acorda tenint en compte de les necessitats de l’entitat i els residents.