DOCUMENTAL TÀNDEM, L’ART A L’ESCOLA


Dirigit pel director Daniel Lacasa, aquest documental ens mostra l’experiència educativa del projecte Tàndem entre l’Escola Miquel Bleach i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

https://www.youtube.com/watch?v=NCSs4Tp6DCU

Experimentem amb l’ART va col·laborar amb el projecteTàndem a l’Escola Miquel Bleach, impulsat per la Fundació Catalunya la Pedrera, amb un partenariat amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

La vinculació de l’equip d’Experimentem al projecte Tàndem se centrava en el disseny, gestió i producció de la festa de cloenda durant la primera setmana del mes de juny de 2016 i els moments en família el mes de febrer de 2015. Aquests actes havien de ser significatius per als participants en relació al projecte del curs que es va centrar en l’esport i també en evidenciar la filosofia Tàndem de col·laboració i co-creació. Per aquest motiu, l’equip d’Experimentem es va vincular en el procés de treball i proposà accions concretes per realitzar a l’aula.

Per reforçar l’acció. També es va realitzar una Formació de mestres on es van oferir eines als professors per poder integrar-se de ple en aquest procés que es va desencadenar a l’aula.

Més informació sobre el projecte :
http://www.museunacional.cat/es/escoles-tandem

Bloc del projecte:
http://escolamiquelbleach.org/creixemamblart