MACBA EN FAMÍLIA_DUR COM LA PRESSA. Octubre-desembre 2018


Educadores de l'activitat:
Amaia Martin i Sandra Arnau
Activitat dissenyada per: Amaia Martin, Sandra Arnau, Isaac Sanjuan i Joan Ivern
Dates realització: del 6 d’octubre de 2018 al 26 de gener de 2019
Horari: Dissabtes de 11h a 12:30h
Participants: Famílies amb infants de 2 a 5 anys
Nombre de participants: Màxim 20 participants (entre infants i adults)
Més informació i inscripcions

La velocitat ens atrapa amb un aspre soroll. Una vibració insistent que ens demana constantment resposta. De pressa, de pressa, ens diu! Però nosaltres ens rebel·larem a la seva duresa!

Ho aconseguirem? Dependrà de tots nosaltres aturar el temps per una estona. Convertir-lo en elàstic, tou o en fum. Aconseguir que sigui un material més i poder-lo olorar i escoltar. Jugar amb ell a la ganduleria atenta, festiva i plaent, indagant si des d’aquí les persones, l’entorn i els materials vibren diferent.

OBJECTIUS : - Jugar amb materials que construïm de forma col·lectiva, mentre investiguem què passa si treballem amb el factor sorpresa i no tant amb un discurs après. Activar la imaginació en adults i nens per obrir espais des d'on transformar la realitat. Fer-ho des del cos i la veu.

- En el context de les sales d'exposició, reflexionar entorn a conceptes com trànsit / afectació / desplaçament. Què esperem trobar-nos dins del museu i com esperem "ser-hi" ? Descobrir i provocar altres maneres d'estar junts, alterant i desbordant els rols habituals d'autoritat.

- Espai de co-creació: poder compartir amb l'artista les seves estratègies creatives i la seva forma d'apropar-nos al món d'una altra manera. El museu com un espai actiu on ho podem fer entre tots. Com ho fem junts? Com compartim aprenentatges?