ART EN OBERT_EL NOM DE LES COSES


Dissabte 6 d’abril de 2019 d'11.00 a 13.00h
Amb l'artista-educadora Anna Dot
Intergeneracional. A partir d'un any

3€ (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)

M’hi vull inscriure

Amb les paraules donem nom a les coses. Els diccionaris recullen les paraules que els humans ens anem inventant per anomenar allò que veiem i aprenem. Així podem compartir-ho entre tots. Però qui va inventar-se la primera paraula? Qui va decidir que les flors s'anomenarien "flors"? Quin nom es posarien, elles, si poguessin inventar-se'n un? Com es diuen les coses que no sabem què són? Hi ha coses que encara no tinguin nom? Hi ha noms que encara no coneixem?

A "El nom de les coses" explorarem el nostre entorn, a la recerca de paraules amagades, noves o oblidades, i de noms que potser encara no hem sentit mai.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult. Tots els adults són participants de l’activitat.

Pots venir amb els pares, els fills, els nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí... amb infants o sense ells.

La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu?

Oferim un esmorzar gratuït gràcies a la col·laboració de Molsa, carrer Ramon i Cajal, 42.Consulteu les activitats realitzades al nostre bloc: www.activitatsdart.org

Imatge: Anna Dot. Del projecte Siskin o un estudi especulatiu sobre la possibilitat d'un llenguatge de les plantes. 2018

DOSSIER DE PREMSA