OBERTURES CONTROLADES EN TRÀNSIT_RELAT DE LLUC MAYOL PER DESVIANT L’ATENCIÓ, JORNADA D’IMPREVISTOS ITINERANTS


Desviant l’atenció, jornada d’imprevistos itinerants va ser un projecte d’EART a càrrec de Dolors Juarez, Anna Majó, Judit Onsès i Isaac Sanjuan fruit de la recerca “Fissures institucionals des de l’obertura”, en el marc de Performing the Museum.

EART va ser convidada per la Fundació Tàpies com a intèrpret en el marc de Performing the Museum , projecte europeu de la Fundació Antoni Tàpies en col·laboració amb MSU (Zagreb), KGLU (Slovenj Gradec) i MSUV (Novi Sad).

Desviant l’atenció. Jornada d’imprevistos itinerants va tenir lloc el 23 de novembre de 2015 Es plantejava un recorregut com un encadenat d’accions per dialogar entorn d’opinions, experiències i reflexions sorgides durant el procés de recerca d’Experimentem amb l’ART amb l’Escola Dovella i la Fundació Antoni Tàpies. La intenció era fer emergir un debat crític i fèrtil entre totes les persones participants al voltant dels processos d’obertura institucionals.

Obertures controlades en trànsit és el text-relat d’aquesta experiència a càrrec de Lluc Mayol Palouzié, que podeu descarregar.