TALLERS D'ART CURS 2018 - 2019


nous grups - nous horaris

Una activitat extraescolar que articula propostes des dels processos creatius, l’art contemporani i la cultura visuals. On aprendre fent, observant i qüestionant el nostre entorn proper.


PREINSCRIPCIÓ ONLINE

Un projecte transversal, flexible i sense fragmentació per especialitats o tècniques. Les activitats es plantegen com a processos educatius i d’investigació. Els recorreguts de les propostes depenen de cada grup i dels seus interessos, reduint la velocitat del dia a dia, interrompent la rutina, respectant els ritmes de cadascú i sense donar importància als resultats, amb un continu intercanvi entre els educadors/es i els mateixos participants.

Experimentem espais, ambients, dinàmiques i processos on es potencien l’autonomia en la presa de decisions i la iniciativa en els processos d’aprenentatge, on poder generar coneixement col·lectiu creant punts de partida grupals i enfortint relacions i vincles, amb propostes que ens apropen i ens fan créixer com a comunitat educativa.

El tret fonamental dels processos d’indagació dels Tallers d’art són els vincles i diàlegs que ens acompanyen en el procés de treball tant d’artistes de la Residència EART com d’altres creadors contemporanis i temes de la cultura visual. Tot això ressona a l’aula com a lloc des d’on pensar, des d’on preguntar-nos i interpel·lar-nos, com a punt d’inflexió i reflexió, com a detonant per articular activitats que prenen forma segons el procés i les edats dels participants de cada grup.

Els objectius que es basa la proposta educativa i que treballem transversalment en tots els projectes d’ Experimentem amb l’ART són:
- Hospitalitat
- Autonomia
- Coneixement col·lectiu
- Comunitat
- L’art en minúsculesMÉS INFORMACIONS DE GRUPS, HORARIS I PREUS AQUI
NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

PREINSCRIPCIÓ ONLINE: https://goo.gl/forms/vBGrDAkc67coPrlx1

Del 15 al 24 de juny: només per a participants dels Tallers d’art del curs.
Del 25 de juny al 8 de juliol: per als participants del Casal d’estiu 2018.
A partir del 9 de juliol: inscripcions generals

SISTEMA DE PREINSCRIPCIÓ:

Emplenar el formulari de preinscripció online.
El formulari estarà disponible per a tothom a la nostra web a partir del 9 de juliol.
Rebreu un correu de confirmació amb totes les informacions.
Per a reservar la plaça, cal fer un ingrés de 10 euros per cada participant al número de compte d’Experimentem amb l’ART.

+ informació
Experimentem amb l’ART
c/ Torrijos 68
08012 Barcelona
932 17 18 77
inscripcions@experimentem.org
www.experimentem.org
www.activitatsdart.org