ART EN OBERT_L’INDRED MAGNÈTIC

Art en obert a l’espai EART per gaudir d’un matí en família.


Data/ Dissabte 4 de març de 2017

Horari/ de 10h a 12h
Edats/ Intergeneracional. A partir d'un any
Preu/ 3€ per persona (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)

Amb l’acompanyament de l’artista-educadora: Alba Mayol
M’hi vull inscriure


L'indret magnètic és una proposta entorn de les percepcions sensorials que ens apropen al que és màgic i oníric. Un recorregut de tres punts on trobar amagatalls, miralls, llums, textures i sons que evoquen les experiències dels parcs d’atraccions. Us ve de gust canviar de dimensió una estona?

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’una persona adulta. Totes les persones adultes són participants de l’activitat.

Pots venir amb família, les nebodes o nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí, la companya... amb infants o sense.

La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per artistes i/o educadors i educadores en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegades i col·laborar en la iniciativa de les altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu?

Properes dates/
Dissabte 13 de maig
Dissabte 10 de juny
(dins el programa d’activitats de la jornada de Portes Obertes d’Experimentem amb l’ART)

Consulteu aquí tots els Art en Obert que hem fet.