CASALS D’ESTIU ENDINSA’T AL MÓN DE L’ART


TORNEN ELS CASALS D’ESTIU AMB MÉS PLACES!
Adreçat a infants de P3 a 6è de primària.
        FORMULARI PREINSCRIPCIÓ CASAL EART TORRIJOS,68
        FORMULARI PREINSCRIPCIÓ CASAL EART ENCARNACIÓ, 22

Avís: Les dates de realització dels casals i el nombre de places estan subjectes a l'evolució de la crisi de la Covid-19 en què ens trobem i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.

Continuem la col·laboració amb la cooperativa Escola Nou Patufet, per poder ampliar el nombre de places.
Ubicat molt a prop d’EART, al C. Encarnació, 22 (a 5 minuts d’EART).
El lloc, molt semblant al nostre, permet desenvolupar les activitats entre les aules i el pati, tot a peu de carrer.El 27 d’abril a les 11.00 h es publicarà aquí l’enllaç per accedir al formulari de preinscripció. NO es tindran en compte les inscripcions que entrin abans de les 11.00h

Les famílies haureu de fer un únic formulari de preinscripció per infant escollint el casal on voleu anar: a Torrijos, 68 o a Encarnació, 22.
NO es pot preinscriure un infant als dos cassals la mateixa setmana. En cas de fer-ho, la vostra sol·licitud serà desestimada.

Els Casals d’Estiu Endinsa’t al món de l’art són la continuïtat de la nostra activitat educativa durant l’estiu. Una activitat de lleure on viure l’experiència del procés de creació a partir del joc i amb la incorporació d’activitats d’aigua i d’altres propostes lúdiques.

La programació que plantegem convida a experimentar, imaginar, a desenvolupar la creativitat, l'esperit crític i la capacitat de transformar allò que ens envolta, des de l'acció, des de la pregunta constant i la recerca de noves perspectives.

Llocs on es porta a terme l’activitat:
C. Torrijos, 68, (Experimentem amb l’ART) 08012 Barcelona
C. Encarnació, 22, (Escola Nou Patufet) 08012 Barcelona

Participants als quals s’adreça
Infants de P3 a 6è de primària

Número de places
Total de 90 places setmanals

FINS A NOU AVÍS

Torns on inscriure’s:
- Torn 1: del 22 al 26 de juny (setmana de 4 dies)
- Torn 2: del 29 de juny al 3 de juliol
- Torn 3: del 6 al 10 de juliol
- Torn 4: del 13 al 17 de juliol
- Torn 5: del 20 al 24 de juliol
- Torn 6: del 27 al 31 de juliol
Horaris
Acollida matí: 8h a 9h
Activitat: 9h a 13h
Menjador: 13h a 15h
Permanència tarda: 15h a 16:30h

Preus


* Si es porta o es ve a recollir l’infant fora de l’horari previst es cobrarà l’acollida o permanència puntual.

SISTEMA DE PREINSCRIPCIÓ
Emplenar el formulari de preinscripció online (un formulari per participant).
Les famílies heu de fer un únic formulari de preinscripció per infant escollint el casal on voleu anar: a Torrijos, 68 o a Encarnació, 22. NO es pot preinscriure un infant als dos casals la mateixa setmana. En cas de fer-ho la vostra sol·licitud serà desestimada.
A l’enviar el formulari apareixerà el missatge “Formulari enviat correctament”.Rebreu la confirmació de l'estat de la vostra inscripció a mitjans de maig. Preguem sigueu pacients, per tal de poder gestionar totes les dades i acabar d'organitzar els grups i les places definitives en funció de les condicions excepcionals en que ens trobem.
En aquest correu, es comunicarà tota la documentació que cal aportar i s’indicarà el número de compte on ingressar la reserva de plaça (50 € per setmana i participant).

La plaça quedarà confirmada un cop aportada tota la documentació i fet el pagament.

En cap cas s’entendrà com a plaça reservada el fet d’haver emplenat el formulari.

PAGAMENT
50 € (per setmana i participant) a la preinscripció en concepte de reserva de plaça.
La resta de l’import es realitzarà mitjançant domiciliació bancària entre l’1 i el 3 de juny. Tot rebut que ens vingui retornat tindrà un increment de 4,30 € per despeses de devolució (és la comissió que ens aplica el banc).

CANVIS I ANUL·LACIONS
No s’admetran canvis de torn fora del període d’inscripció i dins d’aquest període dependrà de la disponibilitat de places.

En el supòsit que l’activitat hagués de ser suspesa degut a la COVID-19, es retornarà la totalitat dels imports abonats. Aquelles persones que ho desitgin, podran donar suport a Experimentem amb l'ART, fent un donatiu voluntari per les despeses i gestions derivades de la coordinació dels casals.

Si l'activitat es porta a terme, un cop efectuat el cobrament de la reserva de plaça i/o de la totalitat de la quota, NO es retornaran els diners.

Experimentem amb l’ART es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si el número d’inscrits no supera el mínim previst. En aquest cas s’avisarà als inscrits, com a molt tard, 15 dies abans de l’inici de l’activitat i es retornarà la totalitat de l’import abonat.

Podeu descarregar el full informatiu aquí

* Imatge: Casals d’estiu Endinsa’t al món de l’art. Acció dels participants en diàleg amb l’obra de l’artista ex-resident a EART Rice. 2019.

+ informació
Experimentem amb l’ART
C.Torrijos, 68
08012 Barcelona
932 17 18 77
inscripcions@experimentem.org
www.experimentem.org
www.activitatsdart.org