DIALÒGIQUES. ACCIONSI DIÀLEGS D’ART


Un projecte d’Experimentem amb l’ART en col·laboració amb l’Escola Vida Montserrat-acidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà) de Gràcia
Amb el suport de l’ICEC (Institut Cultural de les Empreses Culturals), Generalitat de Catalunya.
2019-2021

Dialògiques. Accions i diàlegs d’art ha esdevingut un espai de recerca en art compartit entre persones d’edats, procedències i capacitats diverses*.

El projecte, que hem anat construint plegades, amb l’acompanyament de l’artista educadora Amaia Martín, ha posat el focus en el desenvolupament artístic personal i col·lectiu dels grups implicats: un grup de joves de l’acidH i un grup d’infants dels Tallers d’art d’EART.

S’han establert relacions i diàlegs, tot explorant les possibilitats sonores i gràfiques, articulant propostes que posaven en qüestió les limitacions dels sentits, entenent que tothom sent diferent i que no hi ha una forma correcta de fer-ho. També ens hem preguntat sobre els rituals socials. Els infants i joves n’han creat d’altres, els propis. Tot plegat ha estat una experiència que els ha consolidat com a grup.

*
Escola Vida Montserrat acidH
Alumnat: A.D.D., A.N.N., A.V.R., C.V.L., L.V.G., M.M.P., Max García Bou, Nikolai Arroyo Roda, Sofía Padrós Creus, Vova Valero Bean
Docent: Lydia Martín
Cap d’estudis: Ruth Ruiz
Direcció: Judith Reig

Experimentem amb l’ART
Artista-educadora: Amaia Martín
Educadora: Ana Manzano
Pràctiques: Gemma Esteve
Coordinació: Antònia del Río, Dolors Juárez, Víctor Lobo