ESPAIS C


espais c és un programa orientat al desenvolupament de processos de creació artística, on hi col·laboren artistes, escoles i institucions artístiques.

Durant el curs 2021-22 s’està assajant un nou format d’aquest programa, on els i les artistes desenvolupen una residència d’un/dos anys a una escola pública d’educació primària, amb l’acompanyament d’una institució artística.

La iniciativa potencia la presència dels processos de creació artística a les escoles i genera espais de relació entre artistes, alumnat, equips docents i equips mediadors. Amb els objectius d’enfortir els vincles entre cultura i educació i participar en processos de recerca i transformació a través del treball en xarxa amb el territori.

Programa impulsat pel Consorci d'Educació de Barcelona, l'Institut de Cultura de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. La coordinació del programa és a càrrec de Fabra i Coats-Centre d'Art i d'Experimentem amb l'Art, amb la mediació d'Hangar, la Fundació Antoni Tàpies i la Fundació Suñol.

Els espais c d’aquesta edició són:

espai c a l’Escola Sagarra
amb l’artista Rosa Llop i la mediació d’Hangar.

espai c a l’Institut Escola Arts
amb l’artista Neus Frigola i la mediació de la Fundació Suñol.

espai c a l’Institut Escola Eixample
amb l’artista Regina Giménez, i la mediació de la Fundació Tàpies.

Dossier
Nota de premsa