¿IMPROVISAMOS?


A càrrec de Flor Salatino
Trobades adreçades a persones a partir de 17 anys
https://instagram.com/impro.bcn

15 i 19 de gener de 2021
12 i 26 de febrer de 2021
12 i 26 de març de 2021
7 i 21 de maig de 2021
4 i 18 de juny de 2021
2 i 16 de juliol de 2021

EART acull ¿Improvisamos? Encontres regulars per oferir un espai obert a la improvisació.
Un espai per visibilitzar el treball i l'aprenentatge col·lectiu, escoltar, connectar, buscar col·laboracions. Amb l'objectiu de sortir de la "zona de confort", aprendre sobre temes aleatoris, discutir projectes, conèixer gent... a partir dels paràmetres:

Escoltar
L'objectiu és oferir un espai obert a l’escolta. Per escoltar-nos a nosaltres mateixos: com se sent el nostre cos? ¿Quines emocions identifiquem?... També per escoltar les altres, treballant en equips, escoltant interessos diversos, les preocupacions de cadascú ... Escoltarem el que passa al voltant nostre, en l'espai que ens envolta, per estar més motivats i concentrats.

Connectar
Volem compartir aquest espai entre estudiants i / o professionals que estiguin desenvolupant els seus projectes o bé gent curiosa amb ganes d'explorar i descobrir diferents àrees en col·laboració amb els altres. Impulsant els processos creatius multidisciplinaris i col·laboratius, que generin un ambient d'aprenentatge on puguem explorar i improvisar.

Descobrir projectes
Tant l'estructura com la temàtica variarà segons les persones que hi participin. És per això que es proposa una dinàmica a l'inici de cada sessió (entre uns 30 i 45min), que faciliti el diàleg i la connexió entre les participants. D'aquesta manera, conjuntament, es decidiran els temes a tractar en cada trobada.

Visibilitzar el treball i l'aprenentatge col·lectiu
Totes les sessions es documenten per poder visiblizar el que s'hagi improvisat en cada trobada. L'objectiu és compartir tot el que succeeixi per donar a conèixer aquest espai i seguir construint a partir d'aquesta experiència.
També s'ofereix compartir inquietuds a través d'una plataforma en línia per recollir i compartir informació vinculada amb les sessions.

Imatges: Flor Salatino, 2021.