TEXTOS KALIDOSCOPI 2013. 20 ANYS EN ART I EDUCACIÓ. 5A EDICIÓ. RELATS DE FERNANDO HERNÁNDEZ, JORDI RIBAS BOLDÚ I JOSÉ ANTONIO DELGADO

20 anys en art i educació


Aquí podeu consultar els textos escrits per Fernando Hernández, Jordi Ribas Boldú i José Antonio Delagado. Aquest textos es van demanar als moderadors de les taules del kalidoscopi 2013 amb la intenció de recollir les aportacions del debat i generar un espai de reflexió més enllà del moment en que van tenir lloc les xerrades, per tal de poder-les compartir i que fossin de domini públic.

Amb això, pretenem ampliar els formats actuals de documentació i narrativa de les activitats i projectes educatius que duem a terme concebent-les com a una eina pràctica i viva.

El Kalidoscopi 2013, prenia un caràcter especial dins el marc de celebració dels 20 anys de l’associació.

Amb la intenció de crear un espai de reflexió que ens permetés repensar on érem i on volíem anar, es varen estructurar tres debats que coincidien amb tres línies d’acció amb les que treballa EART: àmbits d’educació no reglats en arts visuals, la residència d’artistes i la mediació de públics.


Com dialoguen els tallers d’art amb els canvis en l'art contemporani i l'educació formal?
Moderació: Fernando Hernández-Hernández
Convidats: Xavi Garriga i Oriol Vilapuig/ Escola Illa, Xavi Rodríguez i Núria Fusellas/ Blanc de Guix i Gemma Molera, Eva Navarro i Martí Urroz/ Taller Triangle.


Residències i espais de producció artística: respostes amb futur
Moderació: José Antonio Delgado
Convidats: Olivier Collet i Jérôme Lefaure / Homesession, Oscar Abril Ascaso / Nau Estruch i Marta Gracia /Hangar


Què podem fer a part de comptar els públics?
Moderació: Jordi Ribas Boldú
Convidats: Jordi Clavero /Fundació Joan Miró, Anna Crosas / Oficina de Difusió Artística Diputació de Barcelona i David ArmengolDescarregar Textos