TALLERS D'ART CURS 2020 - 2021


Nous grups - nous horaris
10% de descompte en la 1a quota (mensual o trimestral) fins el 31 de juliol


Enguany, per ajudar a les famílies després de la situació sanitària que hem viscut, hem abaixat el preu dels Tallers d’art. La voluntat de servei públic d’Experimentem amb l’ART és ferma, tot i les dificultats que també estem patint com a entitat.

Una activitat que articula propostes amb els processos creatius, l'art contemporani i la cultura visual. On aprendre fent, observant i qüestionant l’entorn proper.

PREINSCRIPCIÓ ONLINE:
De l’1 al 17 de juliol: participants dels Tallers d’art del curs 2019-2020 i participants del casal d’estiu 2020.
A partir del 20 de juliol: inscripcions generals

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


Plantegem les activitats com a processos educatius i d'investigació. Els recorreguts de les propostes depenen de cada grup i dels interessos propis. Potenciem que els infants prenguin la iniciativa en el procés d'ensenyança i aprenentatge, sabent identificar allò que els interessa, allò que els motiva i on s'entreguen i es concentren, per tal que tot allò que despleguem es pugui expandir i desplaçar en el temps. Incorporant la ciutat, el barri i l’entorn proper com un espai educatiu, des de la comprensió i amb una mirada crítica per imaginar-nos possibles transformacions.

Entenem l'acció educativa com un espai de recerca, per tal d'afavorir la consciència creativa, que ens ajudi a cultivar les mirades i els pensaments. Experimentant amb formes de treball que ens permetin pensar i actuar com a grup, creant xarxa i comunitat educativa, també amb la Residencia EART, com d'altres creadors contemporanis i temes de la cultura visual. Tot això ressona a l'aula com a lloc des d'on pensar, des d'on preguntar-nos i interpel·lar-nos, com a punt d'inflexió i reflexió, com a detonant per articular activitats que prenen forma segons el procés i les edats dels participants de cada grup.


Possibilitat d’acordar grups segons horaris

MÉS INFORMACIÓ DE GRUPS, HORARIS I PREUS AQUÍ

SISTEMA DE PREINSCRIPCIÓ:
Emplenar el formulari de preinscripció online.
El formulari estarà disponible per a tothom a la nostra web a partir del 20 de juliol.
Rebreu un correu de confirmació amb tota la informació.
Per a reservar la plaça, cal fer un ingrés de 15 euros per cada participant al número de compte d’Experimentem amb l’ART que us facilitarem en el correu de resposta.

+ informació
Experimentem amb l’ART
c/ Torrijos 68
08012 Barcelona
932 17 18 77
inscripcions@experimentem.org
www.experimentem.org
www.activitatsdart.org