ART EN OBERT_TEMPS DE COLLITA (DE SONS!)


Dissabte 26 d’octubre de 2019 i Dissabte 25 d’abril de 2020
D’11.00 a 13.00h
C. Torrijos, 68
Intergeneracional. A partir d’1 any
3 € per persona
Amb l’artista educadora Eli Gras

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Una proposta on trobarem i instal·larem sorpreses sonores, micròfons amb els que activarem els elements trobats, alterant el so amb efectes electrònics que ens faran riure, afegint-hi a més, tocs de misteri. Un munt de materials de reciclatge que convertirem en instruments musicals impensables de divertides formes, i sobretot, generadors de xivarri.

Mitjançant la imaginació, una mica de traça, materials, algunes eines i sistemes d'amplificació senzills, aprendrem a escoltar i interactuar entre nosaltres. Jugarem plegats en una descoberta augmentada i creativa parant l'orella als racons ocults i silenciats del món dels sons.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult. Tots els adults són participants de l’activitat.

Pots venir amb els pares, els fills, els nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí... amb infants o sense ells.

La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu?

Tindrem una mica d’esmorçar per fer pasar la gana.

Imatge: Mar Morey