En aquesta secció pots veure el que necessitis, fent clic a cada categoria.
I t'apareixeran tots els post relacionats.

<b>El que volem aprendre</b> posa en diàleg les pràctiques i metodologies de recerca d’artistes i mediadores al context dels <b>centres de formació de Pineda de Mar</b>. 

<strong>Desbrossant la Ribera: del sembrar, recol·lectar i revitalitzar un teixit cultural i sostenible entre una escola bressol i el seu entorn de proximitat</strong>, és una proposta que posa al centre l’articulació de contactes, vincles i connexions entre agents educatives, socials, artístiques i culturals del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

<strong>Art vs. pandèmia. Notícies d'última hora</strong>. Projecte de recerca i creació artística entre l’alumnat de 1er ESO de l’Escola Cooperativa Nou Patufet i l’artista Resident a EART Susana Malagón

Programa impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i el Consorci d’Educació. Consistent en establir relacions entre centres educatius i equipaments de proximitat.

EART forma part de la comissió d’educació del Centre d’Estudis Joan Brossa integrada per docents de tots els nivells educatius, mediadores, creadores, investigadores, i gestores culturals, acompanyant la funció educativa de la Fundació i plantejant noves estratègies per reivindicar la institució com un agent educador de primer ordre.

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »
NULL