ActivitatsART EN OBERT

És una activitat que s’activa a des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts. La programació anual busca apropar els diferents projectes que duem a terme a través d’una càpsula ideada i executada per una artista amb taller a EART o vinculada a un dels nostres projectes de formació o mediació.

Durant un matí, l’artista proposa una activitat dirigida a uns dels nostres públic objectius per tal de donar a conèixer els processos de l’art contemporani a partir de la seva propia investigació i producció artística. Es tracta d’una activitat que enllaça directament amb un dels projectes que com a Centre realitzem, ja sigui com a camp de proves, com a presentació d’un resultat o com a obertura de procés. D’aquesta manera, donem a conèixer les línies de centre i obrim el centre tant al públic general com a l’especialitzat per tal  d’ampliar i fidelitzar els diferents públics als que ens dirigim.

Les activitats creen un lloc d’experiència compartida i son una invitació a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre. Realitzant accions on puguin conviure l’oci i la creativitat amb espais de reflexió, s’aborden diferents temàtiques vinculades a l’actualitat des d’una perspectiva transfeminista, anticlassista, anticapacitista, ecologista, decolonial i queer.

La proposta Art en obert no té sempre un temps fixat. Algunes de les activitats ofereixen un horari flexible de manera que les persones participants poden entrar i sortir en funció dels seus ritmes de treball i de les seves motivacions. L’objectiu és el de fugir de les estructures horàries i de temps pautats per generar un espai distès i adaptat als ritmes de cada participant. Seguint la pauta de totes les nostres activitats, pren com a estímul o referència obres d’art contemporani com a estratègia per continuar fent real la tasca d’apropar l’art contemporani a tot tipus de públics.

Per més informació, ESCRIU-NOS:

inscripcions@experimentem.org

932 171 877

PREU
01234567890
per persona
Activitat Intergeneracional
Famílies amb infants a partir d'un any Persones adultes sense infants
Horari:
A partir de les 11h i fins les 13h
Per a més informació:
inscripcions@experimentem.org 932 171 877

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »