PROTECCIÓ DE DADESAVÍS LEGAL

Tot el material (text, imatges, àudio i videoclips, etc.) que forma part d’Experimentem.org és propietat d’Experimentem amb l’Art i pot estar protegit per copyright; altres persones i entitats poden ser també titulars d’aquest material, a més de l’entitat. EART permet la reproducció dels textos no signats, que poden ser reproduïts amb fins no comercials, sempre que es respecti la seva integritat, es citi expressament la font i el seu copyright i no es lesionin els interessos d’Experimentem amb l’Art. Qualsevol altre ús d’aquests textos està específicament prohibit.

Protecció de dades personals

Experimentem té el compromís de garantir la privacitat de l’usuari i la rigurositat del tractament de dades personals del visitant per tal de cumplir el que estableix la normativa vigent en matèria de Protecció de dades de Caràcter Personal, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016. Es respecta el tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades ( RGPD), l’informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti certes dades personals a través de formularis de registre o mitjançant la tramesa de missatges de correu electrònic que seran incorporats als fitxers d’Experimentem amb l’Art.

Tanmateix l’informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits al Registre General de Dades Personals de la Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per tal de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides al Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Les dades que li sol·licitem són necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas estan obligats a facilitar-nos-les. Tanmateix, l’usuari certifica que totes les dades que ens facilita són certes i pertinents per a la finalitat per a la que li són sol·licitades.

La nostra web recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació o aclariment. A més de la subscripció del butlletí. La tramesa corresponent implica la seva autorització a incorporar les seves dades personals als nostres fitxers corresponents, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat.

Les seves dades són tractades confidencialment i seràn utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o quan l’usuari ens ho autoritzi expressament.

Considerem que si no dona de baixa les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, considerem que continua interessat en seguir incorporat als mateixos. EXPERIMENTEM AMB L’ART no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugués facilitar a tercers mitjançant els enllaços disponibles a la nostra web. Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres: entra@experimentem.org

Recepció de Currículums Vitae

En cas d’enviar-nos el seu currículum vitae, s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per tal de dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Pot enviar el currículum a: entra@experimentem.org

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »