ActivitatsEXTRAESCOLARS

Un espai per submergir-se en les arts visuals i plàstiques. Ens endinsem en les pràctiques artístiques de les artistes residents d’EART, utilitzant-les com a eina educativa. Assumim totes les possibilitats que obre l’art contemporani on els materials i les accions que s’utilitzen en el procés de creació són molt diverses. On el procés de creació i tot el que aquest posa en joc – la curiositat, el risc, la imaginació, la presa de decisions, el diàleg – són molt més importants que els mateixos resultats.

Cada trimestre, les activitats dissenyades exploraran l’obra d’un artista diferent i es farà un viatge pels seus processos artístics.

Una oportunitat per descobrir el món de l’art des de dins!

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Diseno-sin-titulo-4-720x1280.jpg

Famílies

Dijous:

_Matí: 11 h a 12 h
D’1 a 3 anys

_Tarda: 17 h a 18 h
D’1 a 4 anys

Proposa un espai acollidor, on conviuen els ritmes d’infants i persones adultes. Un punt de trobada per fomentar vincles i relacions conjuntament, mitjançant activitats en les quals, adults i infants són participants actius.

Les activitats es basen en l’observació, el joc i l’exploració. Les propostes s’articulen amb processos de creació contemporanis que desperten la curiositat i la motivació de totes les participants.

Amb materials que poden generar estranyesa, en un espai diàfan que facilita el moviment i on el cos és protagonista de la vivència, buscant que l’experiència sigui significativa.

 

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Diseno-sin-titulo-2-720x1280.jpg

Preus

52€/mes

Preu reduït*: 49€/mes

Infants

Dimecres / Dijous:

_Tarda: 17.30 h a 19 h
D’i3 a 6é

Un espai on els infants són els protagonistes de l’experiència.

Proposem un espai on el procés creatiu afavoreixi un clima de confiança i d’escolta entre les participants, que permeti l’obertura a noves idees, la sensibilitat i la capacitat crítica amb allò que ens envolta.

Les activitats es plantegen com a processos educatius d’investigació i recerca, buscant l’equilibri entre els espais de diàleg i de decisió juntament amb la indagació, el joc i l’experimentació. Posem l’accent en la curiositat, en la presa de decisió de cada grup, construint processos de treball flexibles i que potenciïn l’autoestima i l’empoderament de cada participant.

Treballem les estratègies de la cultura visual i dels creadors contemporanis com a punt d’inflexió a la programació, per interrompre la quotidianitat, per obrir altres imaginaris que facin possible altres formes d’habitar el món.

 

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Diseno-sin-titulo-3-720x1280.jpg

*Família nombrosa, monoparental, persones aturades i segon membre de la mateixa família

Inclou la matrícula i els materials de l’activitat
Inscripcions trimestrals

Sistema de preinscripció:

  • Emplenar el formulari de preinscripció online (un per participant).
  • Rebreu un correu de confirmació amb tota la informació.
  • Per a reservar la plaça, cal fer un ingrés de 15 € per participant mitjançant enllaç al TPV virtual que us facilitarem al correu de resposta.

Experimentem amb l’ART
Carrer Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
inscripcions@experimentem.org
932 171 877

Segueix totes les nostres activitats!

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »