Ananu Gonzales-Posada + Margot Cuevas
1_La llar és sempre una memòria
En aquest primer episodi, ens endinsem en el treball de l’artista resident a EART Ananu Gonzales-Posada a través de la mirada de la comissària Margot Cuevas. Ambdues repassen la trajectòria de l’artista, des de les primeres exposicions fins a la recent participació en la barcelonesa fira SWAB, tot passant per la seva estada a Londres i l’estreta relació amb el galerista Fidel Balaguer. Partint d’un gran ventall materialitzacions – l’escultura, la fotografia, la pintura, el text-, conversen sobre l’experiència diària com a material creatiu i les sinergies que s’estableixen entre els processos artístics i el que és quotidià.

2_Mur sobre mur
En aquest segon episodi, la intervenció a l’espai vitrina d’Ananu Gonzales-Posada serveix de catalitzador per parlar de la trobada espontània de materials com a part del procés creatiu, del valor de l’atzar i d’allò no evident. L’artista i la comissària dialoguen també sobre la fotografia entesa com a gest i com a instal·lació, sobre objectes que semblen el que no son i la ficció dels llenguatges que ens porta a la comicitat.

3_Una deriva imprevisible
Una exposició de l’artista Ananu Gonzales- Posada a l’espai urbà és el punt de partida per abordar la importància de sortir de l’oficialitat i trobar altres maneres de compartir processos i ampliar radis d’acció. Entesa com un procés d’obertura performatiu per al públic passavolant, la intervenció de l’artista parteix de l’imprevisible com a potencialitat. L’artista Ananu Gonzales-Posada i la comissària Margot Cuevas conversen sobre també sobre com seguir en el món de l’art, la por com a motor creatiu i el valor d’aprendre a mirar d’una altra manera a través de l’art.

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/he1.jpg
https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/TEMPORADA-1-320x320.png

Sobre el pòdcast
Programa de difusió neix com a plataforma per mostrar els treballs dels i de les artistes d’EART. Reunim converses entre un artista i un agent cultural afí a la seva pràctica amb la voluntat de connectar-los amb una xarxa propera d’interessos comuns i crear espai de reflexió compartida al voltant de la mediació, l’educació i l’art contemporani.

Producció musical: Fito Conesa
Guió i muntatge: Ricardo Cárdenas
Postproducció: Albert Tarrats
Coordinació. Gisela Chillida

Una producció d’EART. Centre de mediació, educació i art contemporani amb el Suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals)

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »