Tallers d'ArtARTISTES

ANANU GONZALES-POSADA

Ananu Gonzales-Posada

És llicenciada en Sociologia per la Universitat Catòlica Andrés Bello (1992-1995), Caracas, Vzla i en Belles Arts (2001-2005) per la Universitat de Barcelona. Va ampliar els seus coneixements amb un Màster en Belles Arts a Slade School of Fine Arts a UCL, London, UK.

La seva passió per l'educació i el desig de compartir el seu coneixement amb altres artistes la van portar a obtenir el PGCE (Post-Compulsory) PostGrad en Educació a l'Institute of Education (2010-2011). Va ser en aquest mateix any impartir classes i tallers d'art a diferents institucions educatives.

Ha participat en nombroses exposicions col·lectives i individuals tant a Espanya com a altres països. Algunes de les seves exposicions inclouen "Gelido-Intacto" a la Galeria Impakto de Lima (2021), "Sobredosis" a la mateixa galeria (2020) i "Transparente" a Tallers Escorial de Barcelona el 2019, entre altres.

Ananu també ha estat involucrada en l'organització i comissariat d'exposicions d'art. Ha comissariat diverses mostres, incloent-hi "Transparentes" (2019) a Tallers Escorial de Barcelona i "El Perro Semihundido" (2020) a London, UK.

En el seu treball artístic, Ananu explora temes com la memòria, la llar i la vida quotidiana. Utilitza diversos materials i tècniques per expressar-se de manera directa i alhora fràgil, buscant comunicar la complexitat de la quotidianitat. Les seves obres s'inspiren en la vida urbana, l'arquitectura i els objectes que ens envolten, oferint una reflexió sobre la naturalesa humana i la connexió amb l'entorn.

Amb una combinació d'experiència educativa i artística, Ananu continua explorant noves formes d'expressió i compartint el seu coneixement amb altres artistes com a professora d'art. La seva presència en la comunitat artística de Barcelona i altres llocs ha estat fonamental per al desenvolupament de la seva carrera com a artista.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »