Tallers d'ArtARTISTES

Christina Schultz

Alemania, 1972

Artista transdisciplinar, performer oral i nòmada lingüística. Desenvolupa projectes col·laboratius i construeix relats amb elements escènics, vocals i gràfics. El seu treball està motivat per l’amor a les persones, els seus desitjos i els seus dubtes. La construcció de la continuïtat dels seus projectes es basa en la perfecció de l’error, els sabers del desconegut.

Va ampliar el seu coneixement tècnic i intel·lectual amb: José Bouso, científic de ICEERS; Aura Roig, directora de Metzineres; estudiants i professors del PEI, especialment Nicolás Vatiu Koralsky, comissari; Pau Tast, coordinador de NACCM; Amanda Masha Caminals, comissària; Pol Capdevila, professor d’humanitats en Pompeu Fabra; Marina Garcés, filòsofa i professora de pensament crític; Pep Dardanyá, artista; Tere Badía, exdirectora d’Hangar; Clara Garí, directora de la Nau Côclea; Mar Merino, gestora cultural; Daniel Canet, enginyer de programari; Paola Marugán, comissària; Claus Strigel i Matthias Zentner, entre d’altres.

Ha rebut diversos suports per a les seves creacions a través de beques com: “Art per al canvi” de “LaCaixa” i “Homesession”, OSIC de la Generalitat de Catalunya,
“LaCapella i Barcelona Producció 2019”. També per múltiples residències artístiques i de recerca com: MACBA, museu d’art contemporani de Barcelona, Graner, centre de recerca de la dansa i el moviment, Ca Serrat, CerCCa, Nau Côclea, Hangar.org, L’Escocesa, Piramidón, Jiser i Jiiwar i els *Nau Estruch, centres d’art a Catalunya.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »