Tallers d'ArtARTISTES

Constanza González

Xile, 1987

És llicenciada en Disseny Industrial per la Universitat Nacional Andrés Bello (Stgo, Xile) i un màster en en Il·lustració professional IADE, Escola de disseny (Madrid), amb més de 9 anys d’experiència en el camp del disseny d’indumentària i tèxtil a Xile.

Actualment, treballa de manera independent com a dissenyadora i desenvolupa una pràctica artística vinculada a les arts visuals (dibuix, obra gràfica, autoedició i llibres d’artista). Treballa amb projectes propis, col·laboracions amb altres artistes i comissariats, sempre interessada en nous projectes i propostes de treball.

Alguns espais on ha exposat de manera col·lectiva han estat «Caixes de Salvament» en el Nu festival en la galeria Chez Chefó (Barcelona), «A Number of Clouds» en Tira-li Guindes Galeria (Madrid), «Una Dona en Tu» en Paisajeras Galeria (Madrid), i una exposició col·lectiva del taller «Apreciació a l’Art» por Eugenio Dittborn en Galeria D21 (Santiago, Xile). També ha contribuït al món de la publicació artística amb la seva obra.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »