Tallers d'ArtARTISTES

Constanza González

Constanza González (Xile, 1987), és llicenciada en Disseny Industrial per la Universitat Nacional Andrés Bello (Stgo, Xile) i un màster en en Il·lustració professional IADE, Escola de disseny (Madrid).Con més de 9 anys d'experiència ho camp del disseny d'indumentària i tèxtil a Xile.

Actualment treballa de manera independent com a dissenyadora i desenvolupa una pràctica artística vinculada a les arts visuals (dibuix, obra gràfica, autoedició i llibres d'artista). Treballa con projectes propis, col·laboracions amb altres artistes i comissariats, sempre interessada en nous projectes i propostes de treball.

Alguns espais on ha exposat de manera col·lectiva han estat "Caixes de Salvament" en el Nu festival en la galeria Chez Chefó (Barcelona), "A Number of Clouds" en Tira-li Guindes Galeria (Madrid), "Una Dona en Tu" en Paisajeras Galeria (Madrid), i una exposició col·lectiva del taller "Apreciació a l'Art" por Eugenio Dittborn en Galeria D21 (Santiago, Xile).Constança també ha contribuït al món de la publicació artística con la seva obra.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »