Tallers d'ArtARTISTES

CRISTINA SABATÉ

Cristina Sabaté

Cristina Sabaté és llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Estudia i treballa en el món del disseny gràfic. Al 2015, comença a estudiar il·lustració a l’Escola de la Dona a Barcelona. Actualment, col·labora com a dissenyadora gràfica en projectes de comunicació, al mateix temps que és cofundadora de La Càmera Il·lustrada, @lacameraillustrada, associació dedicada a fomentar la il·lustració a través de cursos d’il·lustració online i presencials.

Té tres llibres publicats en col·laboració amb el col·lectiu d’il·lustradores Rosa Sardina, @sardines_illustration: Lota, la catxalota (Takatuka, 2019), On/Off (Takatuka, 2022) i Superheroïnes de l’esport (Ara Llibres, 2022).

”M’interessa la temàtica relacionada amb la humanitat, la natura i l’art, i com abordar-la plàsticament per crear una imatge on despertar en l'espectador una pregunta, generar una sensació o un record”

La proposta de projecte que desenvoluparà a @eart_barcelona serà un “Silent book”, un àlbum il·lustrat infantil a color però, sense text. L’artista vol desenvolupar la idea de les relacions humanes al voltant de l’art. La inquietud que generen les obres d’art en l’espectador i el neguit i/o benestar al voltant de la creació. L’obra d’art transformada

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »