Tallers d'ArtARTISTES

experimentem-artistes-Jordi Ferreiro

Jordi Ferreiro

Jordi Ferreiro (1982, Barcelona) és artista i educador.
La seva obra explora el concepte de mediació institucional i com l'art pot ser una eina per intervenir -i canviar- els espais burocràtics encarregats d'administrar el coneixement, construir el que s'entén com a cultura i regular formes de comprendre el món.

Basant-se en els seus interessos en les pedagogies experimentals i les pràctiques site-specific, Ferreiro utilitza instal·lacions, performances i formats entesos com educatius (visites guiades, audioguies, etc.) per generar "estats d'excepció" dins de les institucions culturals, amb la intenció de provar noves infraestructures. i models de governança.

Sota aquesta idea, Ferreiro ha realitzat projectes en diverses institucions internacionals, com el Z33 (Bèlgica), Zacheta Gallery (Polònia), MAC (Bogotà Museu d'Art Contemporani), Lugar a dudas (Cali), Valand Acadèmia (Göteborg), Gaîté lyrique (França); així com a nivell local, al MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), CaixaForum (La Caixa Fundació Centre Cultural), Fabra i Coats (Centre d'Art Contemporani, Barcelona), Matadero (Madrid) i La Casa Encendida (Madrid).

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »