Tallers d'ArtARTISTES

Loana Flores

Argentina, 1987

Graduada en disseny d’indumentària i tèxtil, llicenciada per la Universitat de Buenos Aires, com un postgrau en sociologia de disseny, i diferents màsters i programes en sostenibilitat i tecnologies aplicades a la moda (IAAC – Fablab).

El seu treball està enfocat en les noves possibilitats tèxtils, la relació com la identitat i la cerca de noves metodologies d’ensenyament que permetin comprendre millor i replantejar-se les fissures del sistema de la moda i el paper que aquesta exerceix en relació com la urgent evolució sociocultural, mediambiental i política de la societat contemporània.

Loana és fundadora de Ocloya estudi, un estudi transdisciplinar centrat en les noves possibilitats tèxtils vinculades a la tecnologia i la sostenibilitat, en un món canviant i fugaç. Desenvolupa tèxtils tangibles i intangibles investigant diferents tècniques tèxtils ancestrals i contemporànies, biomaterials, impressió 3D i electrònica aplicada. Professora universitària i mentora, col·labora amb diferents universitats i institucions educatives de l’Argentina, Mèxic i Espanya , impartint classes i tallers.

Ha realitzat residències i exhibit en diferents espais a l’Argentina, Espanya, Alemanya i Itàlia, com Fabra I coats, Lotto Zero, Munic International Crafts Fair, Centre cultural Kirchner.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »