Tallers d'ArtARTISTES

PEP VIDAL

Pep Vidal

Pep Vidal (1980) és llicenciat en matemàtiques per la UAB (2008) i doctor de física a la UAB i sincrotró ALBA (2014).
La investigació de la seva tesi gira entorn algorismes per a la millora de la precisió d’instruments utilitzats en acceleradors de partícules de la qual extreu dues conclusions importants:Hi ha sistemes extremadament complexes i sensibles.No l’interessa la investigació on l’experiència personal vital no està vinculada al procès.

Treballa amb els canvis infinitesimals -canvis infinitament petits- que es produeixen constantment a tot arreu. La cadena és caòtica i (quasi) infinita. L’efecte papallona, però ‘només’ el que succeeix al mig, entre l’aleteig i l’huracà. És co-fundador de granja.cat, un projecte per a la difusió de la cultura matemàtica -especialment en nens- fent tallers, xerrades i altres activitats.

Alguns espais on ha exposat de manera individual han estat: Abrons Arts Center, a Nova York, i la galería ADN de Barcelona (2018). Durant aquest any també va presentar el seu treball al Museu d’art Contemporàni del Zulia, a Veneçuela. També al Museo Nacional d’art de Cataluña, Halfhouse a Barcelona i la galería LMNO de Brusel·les. La seva obra ha estat present al CAPC Musée d’Art Contemporain de Burdeos i el Centrale for Contemporary Art, de Brusel·les (2018), Caixafórum-Barcelona (2016) i la Fundació Antoni Tàpies (2015)

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »