Tallers d'ArtARTISTES

Rosa Llop

Graduada en Arts i Disseny per la Universitat de Southampton i Màster en Investigació i Producció Artística de la Universitat de Barcelona. Professora de Disseny a ELISAVA i EINA, i la UAB.

Actualment, és investigadora resident al centre de recerca i producció artística Hangar en el marc del programa d’Artista en residència a les escoles, Espais C i el projecte Erasmus+ “Insterstice, encounters between Artists, Children and Educators” (UAB); artista resident a l’Escocesa en el marc de la Beca Ecotons-CREAF (UAB); Beca de recerca per a la innovació a l’àmbit de les arts i el disseny atorgada per l’Oficina de Suport a la Innovació Cultural de la Generalitat de Catalunya, OSIC; Beca Barcelona Crea de l’Institut de Cultura de Barcelona, ICUB; Artista en residència per a la recerca i experimentació en mediació educativa al Centre d’Art Santa Mònica.

  • La seva pràctica professional i artística respon a la necessitat de qüestionar els constructes que delimiten i predefineixen el rol del dissenyador.
  • Utilitza la investigació com a estratègia per observar la contemporaneïtat, posant especial atenció a la sistematització dels processos creatius i les polítiques de representació.
  • El seu llenguatge formal busca l’acció mínima i l’interessen el silenci, el buit i l’invisible com a actes de significació.
  • La seva investigació principal observa l’agència del llenguatge artístic com a mediador en els processos de pensament col·lectiu i la capacitat per generar pensament crític des d’un lloc sensible i emancipador.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »