https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/13-360x640.png

Rosa Llop

Artista resident a EART des de juliol de 2023. Rosa Llop és dissenyadora, professora, autora i investigadora. La seva pràctica professional i artística respon a la necessitat de qüestionar els constructes que delimiten i pre-defineixen el paper del dissenyador en la societat post-digital. Rosa utilitza la investigació com una estratègia per observar la contemporaneïtat, prestant especial atenció als processos creatius i les polítiques de representació. Les seves tres línies principals de recerca són la sistematització del llenguatge visual, la crítica a la interfície i els processos de creació col·lectiva. En el marc d’aquests tres eixos la formalització del seu treball té un caràcter transdisciplinar que va des d’allò narratiu al allò processual, passant per allò objectual.

Entre els seus treballs recents destaquen el llibre “Jo també vull ser John Cage”, finalista als premis DocField de la Galeria Fotocolectania (2018) i exposat en la mostra col·lectiva “Anar i Tornar a Brossa” Centre Cultural el Carme, Badalona 2018. Ha obtingut la Beca d’investigació i residència de producció en el marc del Projecte Europeu “Iterations” l’objectiu és reflexionar sobre la col·laboració artística i el treball col·lectiu en el context d’una societat xarxa (Hangar, Constant, Esc i Transformatorio, 2018-2020) .

Ha participat en la redacció del Manifest per a una Aproximació Crítica de la interfície en el marc del projecte europeu “de participació per Investigation of Public Engaging Spaces” (Hangar, ZKM, Brainz, 2016) i en la publicació del llibre “Un sistema gràfic per a cobertes de llibre. Cap a un llenguatge de paràmetres “Gustavo Gili, 2014. Actualment finalitza el màster en Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona (2018-2019) amb un projecte d’investigació sobre les mediacions de les pràctiques artístiques en els processos d’innovació.

 

 

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/14-360x640.png

consonni

consonni és una editorial interdependent amb un espai cultural al barri bilbaí de San Francisco. Des del 1996 produeixen cultura crítica i aposten per la paraula escrita i també xiuxiuejada, escoltada, silenciada, declamada; la paraula feta acció, feta cos.

Des del camp expandit de l’art, la literatura, la ràdio i l’educació busquen afectar el món que habiten. Escrit en minúscula i en constant mutació, consonni és una criatura andrògina i policèfala, amb els feminismes i l’escolta com a superpoders.

Partint de l’economia social i solidària i d’una comunitat de proximitat, donen suport i amplifiquen el talent creatiu local i internacional. Editen llibres, ebooks i pòdcast per compartir pensament extraordinari, desbaratar els gèneres literaris i traspassar l’assaig i la ficció. Produeixen projectes d’art, tallers, trobades, debats, radioshows i residències artístiques al seu espai i en altres llocs i ciutats, col·laborant amb diversitat de còmplices.

 

 

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »