Ciutats invisibles

Obrim l’espai EART per gaudir d’un matí en família. Creant una activitat oberta i flexible a la que pugueu sumar-vos a participar en qualsevol moment. Us convidem a explorar un tema a partir d’uns materials per adonar-nos de tot allò que som capaços de fer creativament.

Ciutats invisibles de Daphne Bally és una activitat que sorgeix del seu procés de recerca artística al voltant de la idea de ciutat, mitjançant el dibuix i el color. El títol parteix del llibre homònim d’Italo Calvino en el qual Marco Polo descriu al Gran Kan cada ciutat del seu imperi, cadascuna més fantàstica i impossible que l’anterior.

En aquest treball entren en joc la geometria, el ritme, el color, la casualitat, el silenci, el temps de realització, d’observació i la imaginació, així com l’espai del propi suport, el paper.

La Daphne ens planteja una activitat per apropar-nos al seu treball d’una forma lúdica. Ho farem a partir de la línia i el color, posant en joc la seva manera de fer.

Com t’imagines la ciutat dels teus somnis?

Us animeu a construir un espai propi, habitacles o refugis?

Daphné Bally conduirà l’activitat, dinamitzant-la amb la seva obra original (pintura, dibuixos, mural del pati d’EART, etc.)

http://activitatsdart.org/ciutats-invisibles-amb-daphne-bally-artista-resident-4/

*Imatge de la sèrie “Ciudades invisibles” de Daphné Bally. http://daphnebally.com/

Dissabte 7 de novembre de 2015

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »