Convocatòria – Espai d’investigació

La convocatòria Espai d’investigació neix per donar suport i promoure l’estudi i la reflexió crítica al voltant de les relacions entre pràctica artística, mediació i educació. La residència de recerca ofereix un espai d’estudi a E:\\ART. Centre de mediació, educació i art contemporani (carrer Torrijos 68, al barri de Gràcia), l’accés als recursos de la Biblioteca i l’Arxiu, i el suport i acompanyament per part de l’equip d’EART.

_Persones destinatàries: Convocatòria dirigida a investigadores, docents i/o artistes interessades a aprofundir en la recerca relacionada amb les interseccions entre la mediació, l’educació i la pràctica artística.

_Calendari i duració: La residència té una durada de vuit mesos, entre octubre del 2024 i maig del 2025.

_Facilitats: La residència individual implica el dret a utilitzar la Sala d’estudi (45 m²), equipada amb una taula, un armariet, material d’oficina i connexió a internet. EART posa a disposició de la persona beneficiària la cabina de so per enregistrament d’àudio i accés al material tècnic.

_Compromisos d’EART: EART ofereix mentoratge i acompanyament en les diferents fases del procés.

_Període d’enviament de sol·licituds : Del 21 de juny al 21 de juliol de 2024.

_Procés de sol·licitud : Enviament a través del següent 📃formulari.

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/he1.jpg

Convocatoria – Espacio de investigación

La convocatoria Espacio de investigación nace para apoyar y promover el estudio y la reflexión crítica en torno a las relaciones entre práctica artística, mediación y educación. La residencia de investigación ofrece un espacio de estudio en E:\\ART. Centro de mediación, educación y arte contemporáneo (calle Torrijos 68, en el barrio de Gràcia), el acceso a los recursos de la Biblioteca y el Archivo, y el apoyo y acompañamiento por parte del equipo de EART.

_Personas destinatarias: Convocatoria dirigida a investigadoras, docentes y/o artistas interesadas en profundizar en la investigación relacionada con las intersecciones entre la mediación, la educación y la práctica artística.

_Calendario y duración: La residencia tiene una duración de ocho meses, entre octubre de 2024 y mayo de 2025.

_Facilidades: La residencia individual implica el derecho a utilizar la Sala de estudio (45 m²), equipada con una mesa, una taquilla, material de oficina y conexión a internet. EART pone a disposición de la persona beneficiaria la cabina de sonido por grabación de audio y acceso al material técnico.

_Compromisos de EART: EART ofrece mentoria y acompañamiento en las diferentes fases del proceso. 

_Periodo de envío de solicitudes : Del 21 de junio al 21 de julio de 2024.

_Proceso de solicitud : Envío a través del siguiente 📃formulario.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »