RESIDÈNCIA D’ARTISTESDESLOCALITZACIONS

RESIDÈNCIA D’ARTISTESDESLOCALITZACIONS

Deslocalitzacions. ESPAI + TEMPS, és un projecte de creació en xarxa, fruit de la col·laboració entre Es Far Cultural de Menorca i Experimentem amb l’ART. Ambdues entitats comptem amb un programa de residència propi: Casa d’Artistes.

Conjuntament plantegem una residencia de recerca artística, a través d’una estada creativa a la Casa d’Artistes d’Es Far Cultural a Menorca, mitjançant una convocatòria de beca. Aquesta s’adreça a artistes que formin o hagin format part dels Tallers d’Artistes EART. Donant prioritat a propostes d’investigació artística vinculades al tema: els organismes vius i els seus ecosistemes. Una recerca sobre les diferents maneres d’habitar, de relacionar-se i organitzar-se en un lloc concret. Entre el fet urbà i el que és rural.
El projecte, vol aprofundir en les múltiples relacions i afectes que s’estableixen entre els organismes vius d’un ecosistema concret, possibilitant altres ritmes temporals, per mitjà de la interacció amb altres formes de vida, d’organització, cooperació i comunicació. Deslocalitzacions planteja compartir i fer visible els processos d’investigació i recerca artística, fruit de l’estada a Menorca, generant activitats participatives dirigides als públics de cada context, amb la finalitat que hi hagi un aprenentatge recíproc per mitjà d’una presentació pública a Menorca i Barcelona, que pugui beneficiar el procés d’investigació i continuar desenvolupant la recerca.

casa art recerca menorca
LOGO Es Far Cultural Menorca

El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i del Consell Insular de Menorca.

ajuntament Barcelona
CULTURA I EDUCACIÓ CONSELL INSULAR de Menorca

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »