(DIFUNDIA) MENTRE…, PENSO EN…

Mentre…, penso en…

És el projecte artístic de Jordi Morell desenvolupat durant l’estada de recerca i creació a Casa d’Artistes d’Es far Cultural de Menorca, el passat novembre del 2021.

El projecte investiga la complexitat del territori des d’una perspectiva singular i especula sobre llocs i situacions d’»entretemps» representatius de la mutabilitat. En aquest cas, s’interessa sobre el color de les aigües trobades en rieres, bassals i tolls dels voltants de la Casa d’Artistes.

L’activitat serà una oportunitat per compartir i reflexionar sobre una línia de recerca, iniciada per l’artista anys enrere en altres contextos, aprofundir en el procés d’investigació artística i, especialment, sobre l’experiència en l’estada creativa a Menorca en el marc Deslocalitzacions. Relacions simbiòtiques entre residències, un projecte col·laboratiu entre Es Far Cultural i Experimentem amb l’ART i que aprofundeix en les múltiples relacions i afectes que s’estableixen entre els organismes vius d’un ecosistema concret, possibilitant altres ritmes temporals, per mitjà de la interacció amb altres formes de vida, d’organització, cooperació i comunicació.

Dijous 10 de febrer de 2022
A les 18.00h
A càrrec de l’artista
Jordi Morell
Amb la participació de
Joan Pons (escriptor)
Tónia Coll (artista i docent)
Activitat gratuïta
Presentació i conversa oberta

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »