Formació continuadaEXPECT_Art

Juntament amb el grup de recerca ESBRINA de la Universitat de Barcelona, formem part del projecte europeu Exploring and Educating Cultural Literacy through Art – EXPECT_Art.

El projecte reuneix entitats de recerca i centres d’art de sis països de la Unió Europea (Dinamarca, Espanya, Polònia, Hongria, Alemanya i Eslovènia) amb l’objectiu d’explorar i estudiar com fomentar el coneixement cultural i el pensament crític en comunitats educatives mitjançant les possibilitats que ofereixen les arts.

El projecte estableix una col·laboració amb centres educatius i institucions culturals, codissenyant accions a partir d’un diàleg vinculat a les necessitats i interessos de la comunitat educativa i que té en compte l’objectiu de recerca del projecte. Una part fonamental del projecte, té a veure amb la relació que s’estableix entre el centre educatiu i les entitats i organitzacions culturals de proximitat, la recerca participativa comunitària, la recerca basada en l’art i la realització d’entrevistes individuals i grupals. Per part d’EART, l’artista Gabriela Espinosa, és la persona que portarà a terme aquesta mediació i pràctica educativa en els centres educatius escollits i també qui s’ocuparà d’establir el vincle amb l’entitat del barri idònia.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »