RELATANT EL KALIDOSCOPI IMPROPI(S). 25 ANYS I 10 KALIDOSCOPIS

El passat mes de novembre el Kalidoscopi 2018 va iniciar els actes de celebració del 25è aniversari d’EART. Ara, iniciant aquest nou any, volem compartir amb vosaltres algunes de les vivències i narratives que se’n deriven de les jornades, i que alhora, obren altres perspectives d’anàlisi i coneixement.

Per començar us deixem el registre de l’acció Entretemps d’Eva Marichalar Freixa, que va tenir lloc el dissabte 24 de novembre.

Un itinerari des del Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia a EART.

L’Eva Marichalar Freixa diu “Entretemps pot ser aquell temps que transcorre entre els mesos d’estiu i hivern i que ara gaudim mentre caminem pels carrers de Gràcia. També pot ser el temps en desplaçament entre una activitat i una altra: sortim del Centre de Cultura Popular La Violeta per arribar al Pati d’Experimentem amb l’ART. Caminem un temps que percebem i gaudim com a no productiu i que, en la fortuna de resultar desatès, ens regala noves possibilitats d’encontre i relació. És en aquest entretemps on afectes i vincles sembren xarxes sòlides que més endavant regalaran bons fruits; així doncs, fem els possibles per cuidar-lo, estendre’n els marges i multiplicar-ne les ocasions”.

Tanmateix un entretemps acotat en l’espai i temps transcorregut entre el Kalidoscopi 2018 i les properes accions que es desplegaran per celebrar els 25 anys d’EART.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »