Rosa Llop + consonni
1_Altres móns son possibles
En aquest episodi, l’artista Rosa Llop conversa amb Muns Brunet, membre de l’editorial consonni, un projecte cultural autodenominat «criatura mutante». La conversa comença amb el recent llibre col·lectiu que Llop ha editat a l’Automàtica, una publicació única que, com el Llibre de sorra de Borges, no té ni inici ni final. A mode de diccionari, aquest llibre recull paraules noves i inventades que conviden a una profunda reflexió sobre el temps contemporani. Descobreix com aquestes paraules i idees proposen una nova manera d’entendre i interactuar amb el nostre món actual.

2_Fer en col·lectiu
En aquest episodi, l’artista Rosa Llop conversa amb Muns Brunet, membre de l’editorial consonni, sobre la potencialitat del treball en col·lectiu i la pràctica artística com a llenguatge transdisciplinari. Dialoguen sobre com generar les condicions ideals per crear col·lectivament i com establir espais fèrtils per a l’intercanvi horitzontal. A més, aborden la importància de prendre partit i de visibilitzar les estructures de domini i opressió, com el racisme, el masclisme i el classisme. Un episodi que reflexiona sobre la col·laboració, la creació artística i la lluita contra les injustícies socials.

3_Lletra a lletra
L’exposició del llibre a l’espai vitrina d’EART és el punt de partida per parlar sobre la necessitat de tornar a un fer lent. En aquest episodi, l’artista Rosa Llop i Muns Brunet, membre de l’editorial consonni, conversen sobre la importància de connectar amb la vida i adoptar un temps cíclic que faci front a la linealitat del temps occidental, patriarcal i capitalista. Finalment, s’endinsen en altres formes d’entendre, sentir i representar la vida per imaginar com altres maneres de viure i organitzar-nos són possibles. Un episodi que convida a repensar el nostre ritme de vida i les nostres estructures socials per crear un futur més humà i sostenible.

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/he1.jpg
https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/TEMPORADA-1-320x320.png

Sobre el pòdcast
Programa de difusió neix com a plataforma per mostrar els treballs dels i de les artistes d’EART. Reunim converses entre un artista i un agent cultural afí a la seva pràctica amb la voluntat de connectar-los amb una xarxa propera d’interessos comuns i crear espai de reflexió compartida al voltant de la mediació, l’educació i l’art contemporani.

Producció musical: Fito Conesa
Guió i muntatge: Ricardo Cárdenas
Postproducció: Albert Tarrats
Coordinació. Gisela Chillida

Una producció d’EART. Centre de mediació, educació i art contemporani amb el Suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals)

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »