Tallers d'artistesPROGRAMA DE DIFUSIÓ

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Diseno-sin-titulo-4.png

EART, com a  Centre de mediació, educació i art contemporani, desenvolupa un  programa de difusió dirigit a artistes amb taller a EART que té l’objectiu de divulgar els seus treballs i processos. Aquest és un programa per a l’experimentació, la recerca i la difusió del treball i dels i les artistes dels  tallers i agents vinculats al projecte.  El programa es divideix en tres fases que corresponen a tres maneres d’entendre la difusió:

 

Acció deslocalitzada
Es tracta d’una activitat o acció deslocalitzada en múltiples formats, des d’una conferència, un taller, una exposició, una excursió, etc.  La particularitat d’aquesta proposta és que es duu a terme en un espai fora d’EART relacionat amb la pràctica de l’artista. Aquests espais poden ser una biblioteca, una botiga, el carrer…

 

Vitrina
Intervenció a l’espai Vitrina, ubicat a la façana de l’edifici d’EART per tal que els i les artistes hi puguin desenvolupar una proposta de caràcter públic dirigida a totes les persones que passen per davant del centre.

 

Pòdcast
Conversa entre l’artista i un agent cultural afí als seus interessos que esdevé un element de difusió dels treballs dels i de les artistes així com un espai de reflexió compartida.

+ INFO

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »