2ª EDICIÓ D’ADHESIUS ENGANXA’T A EART

experimentem-programacio-collaboracions-2 EDICIO DADHESIUS ENGANXAT A EART
experimentem-programacio-collaboracions-2 EDICIO DADHESIUS ENGANXAT A EART

Us presentem la segona edició d’adhesius “Enganxa’t a EART” , a càrrec de l’il·lustrador Marcus (Marc Torrent). www.marctorrent.com

La Residència EART convida als artistes residents a vincular-se al projecte global d’Experimetem amb l’ART i a col·laborar plegats en diferents àmbits. Un exemple d’aquesta col·laboració que s’estableix és aquesta sèrie d’adhesius, que tenen una funció comunicativa i de difusió de l’entitat.

EART és un espai de convivència entre artistes residents, públics i treballadors de l’associació. En aquest marc de convivència i relació pròxim, Experimentem amb l’ART, encarrega a diferents il·lustradors, dissenyadors i artistes de la Residència EART el disseny d’un adhesiu .

Es tracta d’un element comunicatiu i de difusió que es regala als participants d’activitats educatives, per tal de tenir un record de l’experiència . La primera edició d’aquesta sèrie d’adhesius, va ser a càrrec de l’ex-resident Clara-Tanit Arqué. La seva funció era la de poder diferenciar mitjançant el codi de colors, els participants d’activitats dels que comptem o no amb els drets d’imatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »