ACTIVITATS

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Convocatoria-Oberta-8-320x180.jpg

ESCOLES I INSTITUTS

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Convocatoria-Oberta-5-320x180.jpg

EXTRAESCOLARS

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Convocatoria-Oberta-7-320x180.jpg

CASALS

https://experimentem.org/wp-content/uploads/2024/06/Convocatoria-Oberta-6-320x180.jpg

ART EN OBERT

Acció radiofònica amb Ràdio La Figuera i les participants del Curs d’agents articuladors entre art i educació. 19a edició
Durada 40’04

El curs d’agents articuladors entre art i educació explora contextos i iniciatives culturals des d’on implicar, articular i repensar l’art, l’educació, la mediació i la vinculació amb la ciutadania en l’actualitat.

S’organitza en 5 sessions: les primeres 4 estan pensades per abordar temes diferents fent un recorregut des de la institució cultural fins a altres experiències col·laboratives que enllacen art, pedagogia i territori, per tal de situar possibles marcs d’acció i pautes crítiques des d’on crear i accionar.

La darrera sessió, en canvi, es un moment dedicat per repensar l’experiència viscuda durant el curs: posar en comú aprenentatges, processos de reflexió, preguntes que s’han quedat obertes o de noves que han sorgit i, sobretot, detectar elements de projecció futura.

La sessió va ser conduïda per les companyes de La Figuera, que en el context del COVID 19, respectant les mesures sanitàries, i en un format telemàtic, ens van proposar de fer un programa de ràdio. El podcast que presentem a continuació recull les veus de totes les participants, fent memòria, avaluació i reflexionant al voltant de les experiències del curs. Imaginar-nos en un programa en directe, ens va permetre relatar-les a partir de diferents formats radiofònics, entrecreuant ficcions amb reflexions reals.

La proposta radiofònica ens va ajudar a aglutinar diverses vivències, situant les expectatives del curs, el debat actual entorn a la presencialitat i la virtualitat, així com els aprenentatges sorgits a les quatre sessions anteriors. Les ones de comunicació van oferir la possibilitat d’obrir de nou les finestres, apropar-nos més enllà de les pantalles i construir conjuntament, una experiència simultània i plural del curs.

Imatge: Carla Bosserman

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »