EL MISTERI DELS PÚBLICS. TROBADA D’EDUCACIÓ, MEDIACIÓ I TREBALL AMB PÚBLICS EN LES ARTS VISUALS

Dijous 4 de febrer de 2016 , de 9:15h – 14:30 hores
Auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Plaça dels Àngels, 1 08001 Barcelona. Accés directe des de la Plaça Joan Coromines

Jornada organitzada pel Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i l’Àrea de Públics de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals, i en col·laboració amb Experimentem amb l’ART.

Molts processos artístics i educatius exploren les nombroses potencialitats de la relació amb l’altre. Reflexionar entorn de si el sistema de les arts necessita relacionar-se amb la ciutadania, pot obrir un debat incòmode i alhora decisiu per repensar quin paper exerceixen les institucions culturals en l’àmbit de l’art, la mediació i l’educació. Aquesta responsabilitat es presenta més compartida entre la institució, l’artista i l’educador, i s’expandeix als diversos públics, en el moment que reclamem a la institució que reformuli les seves competències.

Amb la participació de: Nora Landkammer, mediadora i investigadora de l’Institut d’Educació d’Art (Universitat de les Arts de Zurich, ZHdK), Javier Laporta responsable de Mediació i Educació de Medialab-Prado Madrid, Javier Peñafiel, artista, Carles Guerra, artista, crític i comissari independent. Actualment dirigeix la Fundació Tàpies i A*desk, Institut Independent de Crítica i Art Contemporani.

Teniu disponible tots els vídeos de la jornada. El misteri dels públics de les arts visuals. Les gravacions al vostre abast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »