El que volem aprendre

El que volem aprendre posa en diàleg les pràctiques i metodologies de recerca d’artistes i mediadores al context dels centres de formació de Pineda de Mar

Proposta d’Experimentem amb l’Art amb Elena Blesa Cábez, Laura Casassas, Domènec i Amaia Martín.

Les joves i adultes dels grups participants prenen el paper protagonista, per definir el que volen aprendre conjuntament, amb l’acompanyament d’artistes, mediadores i docents referents.

Reflexionem entorn l’autoconcepte, les dificultats, motivacions i desitjos dels grups participants, generant espais de confiança i horitzontalitat entre totes les persones implicades.

Posant en valor la feina feta, comptant amb el que ja hi ha, donem continuïtat a les programacions, temes i conceptes que ja treballen els centres educatius per sumar-hi la perspectiva dels processos artístics contemporanis.

Una experiència rica que aplega docents, artistes, mediadores, alumnat de procedència diversa i altres agents per compatir sabers.

Amb el suport de la l’Oficina de Suport a les Iniciatives Culturals (OSIC) de la Generalitat de Catalunya, el Pla Educatiu d’Entorn i l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »