PROJECTE EDUCATIU DE L’EXPOSICIÓ CONSTRUINT NOUS MONS – FUNDACIÓ LA CAIXA

Del 29 de novembre de 2017 al 18 de febrer de 2018 a Caixa Fòrum Saragossa Del 21 de març al 24 de juny de 2018 a Caixa Fòrum Palma A partir del 18 de juliol a Caixa Fòrum Sevilla Del 12 de juny al 15 de setembre de 2019. Caixa Fòrum Barcelona A partir del 3 d’octubre de 2019. Caixa Fòrum Girona

Experimentem amb l’ART, amb l’educador Àngel Garau, hem conceptualitzat les activitats vinculades a l’exposició Construint Nous Mons. Les avantguardes històriques en la col·lecció de l’IVAM.

Amb obres dels artistes més destacats de la seva època, la col·lecció de l’Institut Valencià d’Art Modern és un referent espanyol i europeu en l’art de les avantguardes del segle XX.
Aquesta exposició proposa una nova lectura sobre el desenvolupament dels moviments artístics de les primeres dècades del segle passat que subratlla la seva llibertat, misteri i utopia.

Per al projecte hem desenvolupat els continguts i materials educatius de les visites dinamitzades adreçades a grups escolars a partir de 3r de primària, ESO, Batxillerat i Cicles formatius.

La visita familiar està pensada especialment per a famílies amb infants entre 6 i 12 anys, que inclou un recorregut per l’exposició i activitats participatives dins de l’espai expositiu. Conduïdes per un mediador, les visites es basen en un tema principal de l’exposició que es desenvolupa al voltant de les obres exposades.

I el Cafè tertúlia, format de visita tranquil·la adreçada a públic adult per aprofundir en els temes o els aspectes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. Una vegada acabada la visita, es comparteixen impressions sobre l’exposició en una tertúlia participativa.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »