espais c. Espais de creació artística a les escoles de primària

Programa orientat al desenvolupament de processos de creació artística, on hi col·laboren artistes, escoles i institucions artístiques.

Des del curs 2021-22 s’està assajant un nou format d’aquest programa, on els i les artistes desenvolupen una residència d’un/dos anys a una escola pública d’educació primària, amb l’acompanyament d’una institució artística. Enguany (curs 2023-24) hi participen 5 escoles, 8 artistes i 5 entitats mediadores. 

 

La iniciativa potencia la presència dels processos de creació artística a les escoles i genera espais de relació entre artistes, alumnat, equips docents i equips mediadors. Amb els objectius d’enfortir els vincles entre cultura i educació i participar en processos de recerca i transformació a través del treball en xarxa amb el territori.

Programa impulsat pel Consorci d’Educació de Barcelona, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. La coordinació del programa és a càrrec d’EART, amb la mediació d’Hangar, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Suñol, La CapellaChiquita Room.

espai c Escola Sagarra

espai c IE Arts

espai c IE Eixample

Newsletter

Subscriu-te al newsletter

contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
amb el suport de:
ajuntament de barcelona-cu-b-2
Generalitat-cu-b-2
amb la col·laboració de:
consell_segellQE_b-2
CONSELL D INNOVACIO PEDAGOGICA-marca_CIP_b-2
XarxaProd-b-2
paac logo-b-2
Translate »